osoyparxeisthayparxwpaokpantou@gmail.com

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Δηλώσεις Μίτσελ










Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι καλύτερος. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ που πέρυσι αμφισβητήθηκε σε κάποια παιχνίδια. Φέτος είναι ένας δύσκολος και σκληρός αντίπαλος. Κανένα παιχνίδι δε θα είναι εύκολο απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Είναι μία ομάδα η οποία κάνει μία καταπληκτική χρονιά στην Ευρώπη. Έχει 7 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος στον όμιλό του. Τον βοηθάει αυτό ενόψει του σημερινού του αγώνα. Είναι μία ομάδα, η οποία στο πρωτάθλημα έχει κάνει μόνο ένα λάθος στο παιχνίδι που έχασε από τον Παναιτωλικό με 2-0.
Είναι μία ομάδα, η οποία πολύ σύντομα θα είναι σαν εμάς. Πρέπει να προσπαθήσουμε γνωρίζοντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πραγματική ομάδα. Θα παίξουμε απέναντι σε μία πολύ σοβαρή ομάδα και μία ομάδα, η οποία έχει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του προπονητή της, που είναι πάρα πολύ ισχυρή.

Επίσης μίλησε για τον προπονητή της ομάδας μας:
Είναι ένας προπονητής ο οποίος έχει τόσο μεγάλο βιογραφικό, που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον σεβαστείς. Πιο πρόσφατο δείγμα δουλειάς του είναι στη Σάλκε. Ανέλαβε την ομάδα όταν ήταν χαμηλά και την ανέβασε πάρα πολύ ψηλά. Είμαι περήφανος που θα παίξω εναντίον του. Και πρέπει να είμαστε περήφανοι που τον έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου